Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Slib mlceni / Sworn to Silence (2013)(CZ)[WebRip] = CSFD 61% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Slib mlceni / Sworn to Silence (2013)(CZ)[WebRip] = CSFD 61% Názov:Slib mlceni / Sworn to Silence (2013)(CZ)[WebRip] = CSFD 61% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:936.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-03-02 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Mysteriozni,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: cz
    Titulky: ne
    Kvalita zvuku: viz.mediainfo
    Kvalita videa: viz.mediainfo
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/335242-slib-mlceni/prehled/
    Rok vydání: 2013
    Délka: 82min.
    Žánr: Mysteriózní / Thriller / Drama



    Obsah:

    Na maloměstě dojde k vraždě mladé dívky. Styl vraždy odpovídá profilu sériového vraha, který zde vraždil před 15 lety, ale pak náhle přestal. V obci žije velká komunita amišů, ke kterým kdysi patřila i místní šéfka policie, ale Kate od nich v 18 letech utekla. Právě proto s ní nikdo z komunity nesmí mluvit, ani její rodina. Kate se k nim ale musí nějak dostat, protože mrtvá dívka byla amiška. Kate míří okamžitě za svým bratrem a ptá se ho na muže, kterého měli on a její otec pohřbít. Později se ve filmu dozvíme, že onen mladík Kate znásilnil a ona ho pak zastřelila. Její otec a bratr muže zakopali. Kate si byla jistá tím, že ten mladík byl oním sériovým vrahem, a bojí se, že se mohl vrátit. Kate se pak ale přesvědčí, že byl mladík skutečně pohřben. Starosta zavolal na pomoc při vyšetřování profilovače, s čímž Kate nesouhlasila, ale nakonec se jí bude John Tomasetti hodit. Kate i John za sebou mají krušné chvíle a John to z Kate vyčte. Kate se dokonce Johnovi později svěří s tím, co se jí v mládí stalo. John se zase svěří Kate s tím, že mu vyvraždili rodinu.
    Policie má brzy prvního podezřelého, ale bohužel jde jen o omyl. Brzy dochází k dalšímu zklamání, je totiž nalezena další mrtvá dívka, tentokrát jde o dceru starosty. Starosta v návalu smutku odvolá Kate a na její místo dosadí šerifa. John je na starostu naštvaný a stojí při Kate, oni dva už tvoří prakticky milostný pár. Hned po odvolání Kate je zatčen jeden z amišů, ale Kate nevěří tomu, že by mohl zabíjet. Než si s ním Kate stihne promluvit, muž se ve vězení oběsí. Kate a John v tu chvíli míří na stanici a mají podezřelého, je jím jeden z policistů, který se právě vrátil z mise. Kate se zaměřuje na něj a chce o něm co nejvíce informací, ale pak jí během rozhovoru se šerifem dojde, že právě on je vrahem. Kate ví, že šerif působil několik let na Aljašce, takže tam volá a zjišťuje, že tam mají nevyřešené vraždy, které se stylem provedení shodují s vraždami v jejím městě. V tu chvíli ale šerif Kate omráčí a odveze ji do domu svých prarodičů, kde vyrůstal. V tomto domě zabil šerif všechny dívky a Kate má být další. John si ale všiml včas, že ti dva jsou pryč a pomocí celého oddělení zjistil, kde by Kate mohla být držena. John nakonec Kate zachrání a šerif je dopaden o pár minut později. Na jeho dopadení spolupracovali všichni občané města, zapojili se i amišové. Kate se během vyšetřování vraždy sblížila se svým bratrem a poprvé si promluvila se svým bývalým snoubencem, od které po znásilnění v 18 letech taky utekla. Lucas netušil, co se jí tehdy stalo, ale nyní to už ví a s Kate jsou přátelé. Lucas i Kate litují toho, že mu Kate nikdy neřekla, co se jí stalo, on by byl na její straně. Nyní má ale Lucas rodinu a Kate už není amiška. Kate je navíc s Johnem.




       
       

                                             










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.341 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:44
    sql

    TOPlist